Què és Zimbra Collaboration Suite

De wikijoan
Salta a la navegació Salta a la cerca

Zimbra Collaboration Suite (ZCS) 5.0 és una aplicació de missatgeria i col.laboració realment moderna. Zimbra és la solució open source líder per a les empreses, proveïdors de serveis, educació, i entorns governamentals; que ofereix als administrados i als usuaris finals grans beneficis-. No hi ha dubte que Zimbra és l'el.lecció més popular per a les creixents comunitats de servidors de mail per a Mac i Linux.

En el nucli de ZCS 5.0 tenim la col.laboració web basada en Ajax. El potent client web integra mail, contactes, calendari compartit, VoIP, i autoria de documentació online, tot això en una interfície basada en web amb una gran experiència d'usuari. A més a més, la tecnologia Zimlet (de codi lliure) fa possible i fàcil incloure 'mash-ups' específics per al client web de ZCS.

ZCS 5.0 també inclou una elegant interfície d'administració basada en web, a més d'una col.lecció d'eines de scripting per gestionar el servidor ZCS. Es dóna suport complet a les APIs basades en estàndars (IMAP / POP / iCal / CalDAV) així com MAPI i iSync, que proporcionen compatibilitat amb altres clients com ara Microsoft Outlook, Apple desktop suite, i Mozilla Thunderbird.

Zimbra també ofereix Zimbra Mobile, que proporciona sincronització amb els smartphones, així com un Connector amb el BlackBerry Enterprise Server.

La solució Zimbra també proporciona un paquet complet de seguretat que inclou anti-spam i anti-virus scanning.