Hardware Audio

De wikijoan
Salta a la navegació Salta a la cerca

Mescladors

BEHRINGER XENYX 1622 FX i tota la sèrie Behringer Xenyx

Són 135e, està rebaixat el 50%

Funciona bé amb Linux:

Two-track recording is the easiest in Linux; it's not very resource-intensive, and there are a lot of affordable recording interfaces to choose from. I like USB 1.1 recording interfaces. Find one that is class-compliant so you don't need any silly special drivers and it should just work. All manner of devices use USB these days: microphones, turntables, mixers, preamps, and analog-digital/digital-analog converters.

Some examples of USB 1.1 devices that work well in Linux are Behringer's Xenyx USB mixers, the M-Audio MobilePre, and the M-Audio FastTrack Pro.

La idea és que com a interfície d'audio USB només es pot gravar la sortida (stereo), no cadascun dels canals per separat. És a dir, no és com la Delta1010. Així i tot, està molt bé el preu i les prestacions, té efectes, equalització, i la sèrie Xenyx té una gamma molt completa.

Behringer Xenyx X1222 USB: 179 e

X1222USB P0A0I Top XL.png

aquest està molt bé. Té efectes incorporats, i 6 entrades de micro. Hi ha molta informació a la web, i esquemes de connexió.

la foto a tamany complet:

videos:

Monitors

Guia per a la compra de monitors:

Els monitors són necessaris per tal de poder tenir so de qualitat a la sortida de la targeta de so o a la sortida del mesclador. Si en tinc uns de prou potència poden servir com a monitors d'escenari.

Aquí s'han comprat els KRK VXT6, que també es troben a Thomann però són més cars: