Què és Sugar CRM?

De Wikijoan
Dreceres ràpides: navegació, cerca

SugarCRM és un sistema complet de CRM (Customer Relationship Management, Sistema de Relació amb els Clients) per a empreses de totes mides. La funcionalitat clau d'un CRM inclou automatització del personal de vendes (sales force automation), campanyes de marketing, support cases, gestió de projectes, calendaris, i més. Suporta MySQL i MS SQL Server.

Sugar està constituït per mòduls, cadascun dels quals representa un aspecte funcional específic del CRM com per exemple Comptes, Activitats, Lideratge (Leads), i Oportunitats. Per exemple, el mòdul de Comptes (Accounts) et permet crear i gestionar comptes de client, i el mòdul d'Activitats et permet crear i gestionar activitats relacionades amb els comptes, etc. Aquests mòduls estan dissenyats per ajudar a gestionar els comptes de client al llarg de tot el seu cicle de vida, començant per generar i qualificar accions (leads) de suport als clients i resoldre informe de bugs.

Com que molts d'aquests aspectes estan interrelacionats, cada mòdul mostra informació relacionada. Per exemple, quan visualitzes els detalls d'un compte particular, el sistema també mostra els contactes relacionats, activitats, oportunitats, i bugs. No només pots veure i editar aquesta informació, sinó que també pots crear informació nova.

Com a administrador, tens el poder d'implementar el control d'accés sobre aquests mòduls. Pots personalitzar la visió (look and feel) de Sugar dins la teva organització. Si és necessari, també pots crear nous mòduls. També pots crear múltiples fòrums i plataformes sobre diversos temes entre els teus usuaris i clients.

SugarCRM Core Features

Versions i llicències

Hi ha tres versions:

les dues últimes estan llicenciades sota un SugarCRM Subscription Agreement.

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Institut Jaume Balmes
Màquines recreatives
CNC
Informàtica musical
joanillo.org Planet
Eines