Pràctica IAW. Configuració Apache III. Logs i Estadístiques

De Wikijoan
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Contingut

Objectius

El professor explicarà la teoria de:

Servidors_Web._Apache._Logs_i_estadístiques

En la pràctica hauràs de fer:

Desenvolupament

Un cop explicada la teoria, l'alumne ho posarà en pràctica, amb l'ajuda de la documentació, el professor i els mateixos companys.

Ús de la web www.iaw.org al llarg del curs

La web www.iaw.org ha de ser el punt d'entrada a l'assignatura. Aquí hauràs de penjar un index per cada pràctica amb enllaços directes a les webs i proves que vagis fent.

Com a idea (només com a idea), el professor podria avaluar una part de la nota de la UF a partir de les visites que has fet en aquesta pàgina. La justificació seria que el número de visites a la pàgina estaria correlacionat amb el grau de treball en l'assignatura, i per tant relacionat amb la nota d'actitud. Imaginem que el professor vol premiar incrementant un 15% la nota l'alumne que ha fet més visites a la seva web, i la resta d'alumnes de forma proporcional. Primer de tot el professor hauria de saber les IPs dels alumnes, i accedir a les seves estadístiques:

Per cada alumne s'apuntaria el número de visites totals, i registraria el número de visites màxim. Aleshores la nota final podria ser:

 
 NOTA = NOTA * (1 + 0.15*num_visites_durant_UF/num_visites_durant_UF_max)

de manera que la nota s'incrementa entre un 0% i un 15% en funció de les estadístiques d'accés a www.iaw.org.

Entrega

Entrega en el Schoology. En el Google Classroom entregaràs un sol fitxer, comprimit, i que inclogui els fitxers de text, captures de pantalla, etc que demostrin que has realitzat correctament els exercicis. El professor també demana incloure el fitxer LLEGEIX-ME.txt on expliquis les dificultats i descobertes que has realitzat.

Recorda la normativa per entregar les pràctiques al Google Classroom: ASIX-M10-UF2#Normativa_d.27entrega_de_les_pr.C3.A0ctiques_al_Google_Classroom

NOTA. El professor anirà controlant al llarg del curs, i en especial quan s'acabi cadascuna de les UF's, que la web personal de l'alumne, www.iaw.org, està actualitzada amb els continguts que s'han anat generant.

Durarda

4 horescreat per Joan Quintana Compte, setembre 2011

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Institut Jaume Balmes
Màquines recreatives
CNC
Informàtica musical
joanillo.org Planet
Eines