Pràctica IAW. Configuració Apache II

De Wikijoan
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Contingut

Objectius

Un cop ja tenim un servidor Apache funcionant i configurat, ens proposem estudiar altres aspectes relacionats amb el tema i que es consideren igualment interessants.

Primer de tot el professor explicarà la teoria de:

En la pràctica hauràs de fer:

Opcionalment, l'alumne podrà configurar un ordinador domèstic connectat a Internet amb una ADSL comercial, i fer que el seu servidor Apache sigui públic. Aquesta pràctica és voluntària però comptarà de manera especial per a la nota de la unitat formativa.

Desenvolupament

Un cop explicada la teoria, l'alumne ho posarà en pràctica, amb l'ajuda de la documentació, el professor i els mateixos companys.

Recordem els objectius:

Entrega

Entrega en el Google Classroom. En el Google Classroom entregaràs un sol fitxer, comprimit, i que inclogui els fitxers de text, captures de pantalla, etc que demostrin que has realitzat correctament els exercicis. El professor també demana incloure el fitxer LLEGEIX-ME.txt on expliquis les dificultats i descobertes que has realitzat.

Recorda que aquesta pràctica té una part opcional, que és configurar un ordinador de casa i que puguem accedir al seu contingut web des de l'institut.

Recorda la normativa per entregar les pràctiques al Google Classroom: ASIX-M10-UF2#Normativa_d.27entrega_de_les_pr.C3.A0ctiques_al_Google_Classroom

NOTA. El professor anirà controlant al llarg del curs, i en especial quan s'acabi cadascuna de les UF's, que la web personal de l'alumne, www.iaw.org, està actualitzada amb els continguts que s'han anat generant.

Durarda

4 horescreat per Joan Quintana Compte, setembre 2011

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Institut Jaume Balmes
Màquines recreatives
CNC
Informàtica musical
joanillo.org Planet
Eines