Pràctica ASI-C3-IAIG: Projecte de direcció de Sistemes d'Informació. Projecte de viabilitat. Cas pràctic

De Wikijoan
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Renovació de la infraestructura del programari de Solucions Obertes, SA.

L’empresa Solucions Obertes, SA, dedicada al desenvolupament de programari, ha decidit renovar tot el maquinari de què disposen:

Juntament amb el canvi de maquinari, es considera fer també una renovació o ampliació del programari usat en la infraestructura bàsica de l’empresa, a fi d’actualitzar-lo i fer decréixer els costos de manteniment en la mesura possible.

Aquest programari és el següent:

Des del punt de vista econòmic, perquè la renovació sigui viable haurà d’implicar la menor despesa possible, ja que la partida pressupostària més important corresponent a sistemes d’informació es destinarà a renovar el maquinari. Tècnicament, les necessitats plantejades són molt poc restrictives, ja que Solucions Obertes és una empresa dedicada a les tecnologies de la informació i, per tant, disposa de personal qualificat que afronta i gaudeix de qualsevol repte tècnic sense més problemes. Des del punt de vista legal, s’exigeix que les solucions aportades siguin tan flexibles com sigui possible, ja que es valora molt negativament el fet de no disposar de la màxima llibertat per a copiar i/o modificar els sistemes programari que s’implantin. Operativament, l’única necessitat plantejada consisteix en el fet que en cap cas no s’ha de perdre funcionalitat de la qual en aquests moments ja es disposa, sinó en tot cas, ampliar-la.


creat per Joan Quintana Compte, setembre 2009

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Institut Jaume Balmes
Màquines recreatives
CNC
Informàtica musical
joanillo.org Planet
Eines