Pràctica ASI-C3-IAIG: DMS: Alfresco II. Control mèdic

De Wikijoan
Dreceres ràpides: navegació, cerca

L'alumne (asi2aXX/asi) és un doctor en pràctiques, i la seva feina és tutoritzada per un supervisor (superXX/asi). Existeix una plantilla base per fer un petit informe de les visites que els doctors fan als pacients. La plantilla que omple el metge en la consulta és:

Doctor
=======
Nom: 
nom de l'alumne/a
Num col.legiat: 
XX


Pacient
=======
id_pacient:
Nom:
Sexe:
Edat:
Data consulta:

Dolència:

Diagnosi:

El primer que hauràs de fer és editar aquesta plantilla en el teu ordinador local, omplir-la amb les teves dades, i gravar-la com a consulta_XX_pacient_ddmmyyy.txt (els fitxers editats en la consulta seran amb aquest format, per exemple: consulta_23_132_20032009.txt, on XX és el teu número de llista).


A més a més, l'alumne/a també assumeix el rol de supervisor del metge.

1.Crea l'usuari superXX/asi. El seu Home Space serà: /Company Home/Sites/superXX

2.Per a l'usuari asi2aXX crea el site control diagnòstic. Dins d'aquest site crea les carpetes consultes, aprovades i denegades. Dóna permís a l'usuari superxx per escriure en les carpetes aprovades i denegades.

3.Com a superXX, crea el site control diagnòstic i, a dins, la carpeta consultes. Dóna permís a l'usuari asi2aXX per escriure en la carpeta consultes.

El procediment serà el següent. El doctor, quan rep una visita d'un pacient, afegeix un nou fitxer a partir de la plantilla, que edita. Aquest fitxer s'haurà d'enviar al supervisor superXX per a la seva revisió. Aquest supervisor ficarà els comentaris oportuns en el fitxer, donarà la consulta per aprovada o denegada, i retornarà el fitxer al doctor, en la carpeta corresponent.

El doctor editarà el fitxer afegint text al final del fitxer, amb el següent format:

Supervisat per
"Nom del supervisor / alumne (XX)
firmat digitalment el dd/mm/yyyy

Consulta: aprovada/denegada

4. Implementa tota aquesta funcionalitat que s'ha descrit. Per fer-ho, hauràs d'afegir les regles oportunes. Ajuda: utilitza add simple workflow to item per crear les regles. En el cas del supervisor, quan facis add simple workflow hauràs de crear una acció en el cas d'aprovació, o una altra acció en el cas de denegació (reject).


Nota: l'edició del fitxer de consulta ha de ser online, és a dir, dins l'entorn d'Alfresco, sense utilitzar un editor extern. Recorda que fent check-in fas que es consolidin els canvis en el cas de què un document tingui diferents versions.

Nota: si tens temps, intenta implementar alguna millora, o proposa alguna millora de procediment que creguis que sigui tècnicament viable.


creat per Joan Quintana Compte, abril 2009

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Institut Jaume Balmes
Màquines recreatives
CNC
Informàtica musical
joanillo.org Planet
Eines