Formulari I: Javascript, CSS (maquetació i disseny). Pràctica

De Wikijoan
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Introducció

A classe s'ha explicat la unitat didàctica:

Ara es tracta de posar-la en pràctica donant una solució pròpia per al nostre formulari.

Desenvolupament

No cal centrar-se en el codi exposat a classe. L'alumne pot utilitzar Bootstrap o d'altres llibreries per a la maquetació de la web i del formulari. De totes maneres, s'ha de pensar que el client imposarà restriccions a nivell d'imatge corporativa, que el programador/dissenyador haurà de satisfer. Per exemple, se us demana que canvien la imatge corporativa a nivell de colors i de fonts.

L'alumne pot partir del full d'estils proposat, però es valorarà molt positivament si s'utilitza un altre full d'estils diferent (ja sigui original o adaptat). L'alumne estudiarà el full d'estils i es localitzaran les línies del document CSS on es defineix el següent comportament:

A més:

NOTA. Es pot utilitzar bootstrap, però l'alumne ha de ser capaç d'adaptar les plantilles de bootstrap als requeriments del client.

Entrega

Els alumnes entregaran al Schoology tots els fitxers generats. S'empaquetaran tots aquests fitxers i es pujaran al Moodle dins del termini d'entrega de la pràctica.

Recorda la normativa per entregar les pràctiques al Schoology: ASIX-M10-UF2#Normativa_d.27entrega_de_les_pr.C3.A0ctiques_al_Schoology


creat per Joan Quintana Compte, gener 2019

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Institut Jaume Balmes
Màquines recreatives
CNC
Informàtica musical
joanillo.org Planet
Eines